Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Historische kas
Kom naar Kerst in de Hof, 14 december
Boek ook eens een rondleiding

Kerst in de Hof

Op zaterdag 15 december a.s. vieren we weer Kerst op de authentieke, en sfeervol verlichte 17e -eeuwse Hof Van Wouw. Tussen 17.00 en 18.30 uur is iedereen van harte welkom om te komen genieten van vrolijk kerstgezang en heerlijke winterversnaperingen.

Enkele koren, zoals het in Dickens outfit geklede koor Octavia, het onvolprezen ensemble van operazangeres Maite de Wit zullen de bezoeker een onvergetelijke kerstmiddag bezorgen met hun bekende en onbekende kerstliederen. Bovendien krijgt iedereen de ruimte om de eigen stembanden in te zetten.

Om een beetje warm te blijven en de gouden keeltjes te verzachten, verkopen we glühwein, zelfgemaakte soep en andere decemberlekkernijen. En natuurlijk hebben we weer een paar mooie ‘hofmade’ producten in de aanbieding zoals onze jams en chutneys. Alles gemaakt van vruchten uit de Hof.

Omdat de Hof en de Tuin der Hesperiden in het onderhoud afhankelijk zijn van financiële inbreng van buitenaf, komt de gehele opbrengst hieraan ten goede.

Entree: € 4, kinderen 4-12 jaar gratis.

Ingang Hof van Wouw: Lange Beestenmarkt 49-85, Den Haag. Bereikbaar per OV, o.a. tramlijn 2, 3, 4 en 6. Parkeergarage Grote Marktstraat en de City Parking – Jan Hendrikstraat.

DSC 0154

 

Locatie : Lange Beestenmarkt 49-85

 

 

                   

                     

 

Komende evenementen

Geen evenementen