Bed & Breakfast

De Hof van Wouw beschikt over de mooiste B&B van Den Haag (vinden wij). Cornelia's Tuinhuis is onderdeel van de Hof van Wouw en bevindt zich in het hartje van Den Haag vlak bij de Grote Markt.

De locatie is uniek met een schitterend uitzicht over de Tuin der Hesperiden. Het contrast is groot: de B&B is een oase van rust, terwijl alle bezienswaardigheden van Den Haag zich op loopafstand bevinden. De woning stamt weliswaar uit 1647, maar is volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken en comfort.

001b 013b

De B&B bestaat uit een woonkamer en keuken op de begane grond en een slaapkamer en badkamer op de eerste verdieping. De woning is geschikt voor maximaal 2 personen. Er is draadloos internet aanwezig en een televisie.

013b 020b

Cornelia's Tuinhuis is toegankelijk vanaf 15.00 uur 's middags tot uiterlijk 11.00 uur de volgende morgen, ook bij meerdaags gebruik. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Het ontbijt is een heel uitgebreid Do It Yourself ontbijt. Koffie en thee zijn gratis. Wijn, bier en frisdranken zijn aanwezig en worden bij vertrek per pinpas afgerekend. 

010b014b016b

De prijs bedraagt € 98,00 per nacht voor de gehele woning. Er is een toeslag van € 10,00 van toepassing voor de vrijdag- en zaterdagnacht. Daarnaast worden eenmalig schoonmaakkosten van € 15,00 berekend. De minimale overnachtingsduur is twee nachten. Deze bedragen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en 9% BTW.

022b023b027b

 

Als u een Bed and Breakfast zoekt op een unieke locatie in een schitterende omgeving, dan is Cornelia's Tuinhuis een ervaring, waar u met veel plezier aan zult terugdenken! Een aanvraagformulier vindt u hiernaast.

 

                                                                    053b