Nieuwe datum voor Kerst in de Hof, 15 december!

Helaas moest de geplande jaarlijkse “ Kerst in de Hof” op 8 december jl dit keer worden afgelast vanwege de hevige storm. Excuses ervoor mocht u naar de Hof Van Wouw voor niets zijn gekomen. 

Maar....

op zaterdag 15 december as  bent u van harte welkom tussen 17.00-18.30 uur om naar mooi versierde  De Hof Van Wouw te komen kijken en om te luisteren naar drie prachtige koren onder het genot van oa een glaasje Glühwein. 

Vrijwilligers Week van de Smaak 2018 gezocht

 

wvds

 

In de week van 24 tot en met 28 september én in de week van 1 tot en met 5 oktober organiseert de Hof van Wouw voor de 12e keer de jaarlijkse smaak- en kooklessen voor groep 7 en 8 van binnenstadscholen.

Wie komt ons een handje helpen?

Het gaat om het begeleiden van maximaal vier leerlingen per vrijwilliger bij het uitvoeren van de smaakproeven dan wel het koken van een gerecht. Uitleg van de smaak- en kooklessen ter plaatse.

In de eerste week (24 t/m 28 september), de Smaaklessen, zijn er 2 blokken per ochtend.

08.15 - 10.30 uur blok 1

10.15 - 12.15 uur blok 2

In de tweede week (1 t/m 5 oktober), de kooklessen, zijn er ook 2 blokken:

08.15 - 11.00 uur blok 1

10.45 – 12.30 uur blok 2

Kunt u één of meerdere ochtenden komen helpen? Stuurt u dan vóór 14 september 2018 een e-mail naar Hansje Grasveld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan welke ochtenden  en tijdstip(pen) u kunt komen helpen.

Het definitieve rooster wordt woensdag 19 september 2018 verstuurd.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Vrijwilligerswerk in een van de mooiste hofjes van Den Haag

 

 

dsc 0882

 

De Oranjeappeldag in de Hof Van Wouw 16 juni 2018

Het was de eerste keer dat we zowel in de Tuin der Hesperiden als op de voorhof activiteiten hadden ingepland, dit doordat de Hof voor het eerst meedeed aan het zgn Notûh Festival dat dit jaar voor het eerst in de hele stad op verborgen plekken verschillende amateurgezelschappen had geregeld ( ongeveer 3 gezelschappen per locatie in afwisseling ) die van alles ten gehore brachten. Dat maakte het heel levendig en afwisselend. Het bleef grotendeels droog en gelukkig brak de zon door in de middag. 

Gelukkig dat de voortuin, dankzij onze tuinman Heino en de trouwe tuinploeg, nu weer echt toonbaar is na jaren van deels dode en piepkleine buxus. Het stond nu allemaal zo mooi in bloei. Een oase van indigo blauw met roze- rode accenten. Prachtig. 

Klik hier voor foto's van deze geslaagde dag.

 

d