Donaties

Eenmalige donatie

 

U kunt een eenmalige bijdrage storten op:

Bankrekeningnummer NL87ABNA 0246 8465 34 t.n.v. Stichting de Hof van Wouw, Den Haag o.v.v. donatie.

 

Om de Hof Van Wouw en de Tuin der Hesperiden in stand te kunnen houden zijn wij mede afhankelijk van subsidies (o.a. van Monumentenzorg), giften en donaties. Met de opbrengst van de Tuindagen en andere evenementen die worden georganiseerd, dragen we ons steentje bij aan het onderhoud en de instandhouding van dit bijzondere culturele erfgoed in het hart van Den Haag.

U kunt ons, als particulier of organisatie, steunen door de Tuindagen en evenementen te bezoeken of een rondleiding te boeken.

 

Schenkingen en legaten
 

U kunt de stichting legateren via uw notaris.

 

 

 

 

 

 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!  

Vrienden van de Hof

Word "Vriend van de Hof"


Vrienden van de Hof worden per post of per mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wij informeren u over de stand van zaken en de wederwaardigheden van de Hof. U draagt op deze manier structureel bij aan de instandhouding van de Hof en haar tuinen.
De minimum bijdrage is €16,47 (zijnde het stichtingsjaar van de Hof) per jaar, een maximum is er natuurlijk niet.

U kunt zich op de volgende manier aanmelden bij "Vrienden van de Hof":

 

per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk: p/a St. Hof van Wouw, Lange Beestenmarkt 49-85, 2512 EC Den Haag


o.v.v. Vrienden van de Hof,  uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, de datum en de bijdrage die u ons per jaar toezegt. Bij een bezoek op één van onze Hof- of Tuindagen kunt u zich ook aanmelden.

 

U kunt uw jaarlijkse bijdrage storten op:

Bankrekeningnummer 246 84 65 34 t.n.v. Stichting de Hof van Wouw, Den Haag o.v.v. Vrienden van de Hof.